فست فودها

پاستا با سس آلفردو غذایی محبوب با اصالت ایتالیایی

پاستا چیست؟

 

پاستا نامی عمومی است و به تمامی فرآورده‌های خمیری حاصل از آرد گندم اطلاق می شود، همچون ماکارونی، اسپاگتی، ورمیشل، لازانیا و نودل. پاستاها از نوعی خمیر ایتالیایی درست می شوند که متشکل از آب، آرد و تخم مرغ است که گاهی بعضی از افزودنی ها و سبزیجات هم به آن ها اضافه می شود.

فرق پاستا با رشته های پلویی و رشته آش ایرانی در مواد تشکیل دهنده آن هاست. رشته های ایرانی فاقد تخم مرغ هستند. پاستاهای مرغوب از آرد سمولینا تهیه می شوند و از نظر شکل ظاهر تقسیم بندی های متفاوتی دارند. به طور مثال، به رشته های توخالی و لوله ای شکل پاستا، ماکارونی گفته می شود که هم اکنون تولید آن در ایران متوقف شده است و آنچه امروز در بازار عرضه می شود انواعی از اسپاگتی است.

اسپاگتی رشته ای توپر و کم قطرتر از ماکارونی است که اگر همین رشته را کمی نازک تر کنند ورمیشل و اگر کمی پهن و نواری کنند نودل و با پهنای بیشتر لازانیا نام می گیرد.

پاستا به دلیل ماهیت کربوهیدراتی که داراست یک ماده غذایی باارزش است، همچنین به دلیل برخورداری از کربوهیدارت های پیچیده نسبت به بسیاری از محصولات دیگر غلات مانند نان و برنج برتری دارد و با دارا بودن اندیس گلاسیمی پایین تر نسبت به این مواد با تاثیر تدریجی بر افزایش قند خون موجب بالارفتن ناگهانی آن نمی شود و علاوه بر تاخیر احساس گرسنگی، سوخت عضله ها را برای مدت طولانی تر تامین می کند.

*

پاستا یکی از انواع غذاهای بسیار محبوب در سراسر جهان است که مانند لازانیا اصالتی ایتالیایی دارد. این غذای خوشمزه به عنوان یک غذای بین المللی تقریبا در تمام نقاط جهان شناخته شده می باشد و انواع بسیار متنوعی دارد. از معروف ترین انواع پاستا می توان به پاستا پنه ، پاستا آلفردو و پاستا پستو اشاره کرد. در ادامه با آموزش طرز تهیه پاستا با سس آلفردو در خدمت شما عزیزان خواهیم بود . لطفا بامام همراه باشید.

مواد لازم :

پاستا فتوچینی: ۲۵۰ گرم

▫ سینه مرغ خرد شده: ۳۰۰ گرم

▫ کره: ۳ قاشق غذاخوری

▫ قارچ: یک چهارم پیمانه (اختیاری)

▫ فلفل دلمه‌ای رنگی: نصف پیمانه (اختیاری)

▫ سیر: یک قاشق چایخوری

▫ نمک و فلفل: به میزان لازم

▫ روغن: ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری

▫ پنیر پارمزان: یک چهارم پیمانه

▫ پنیر خامه‌ای یا چدار: ۲ قاشق غذاخوری

▫ جعفری خشک شده: ۱ قاشق چایخوری

▫ پودر سیر: نصف قاشق چایخوری

▫ خامه: یک و یک چهارم پیمانه

▫ شیر: سه چهارم پیمانه

طرز تهیه پاستا

ابتدا پاستا را مانند ماکارونی در آب جوش و کمی روغن و نمک می‌پزیم و آبکش می‌کنیم. مدت پخت بستگی به پاستا ی شما دارد. یک رشته را بردارید و امتحان کنید. بعد از اینکه پاستا پخت و آن را در آبکش ریختید کمی با آب سرد بشویید تا رشته‌ها به هم نچسبد. پاستای فتوچینی را کنار می‌گذاریم.

حالا نوبت طبخ مرغ است. در تابه‌ای کمی روغن در حد یک قاشق غذاخوری بریزید. سیر له شده را در روغن تفت دهید و مرغ‌های خرد شده را به آن اضافه کنید. بعد از اینکه کمی با هم تفت دادید، یک دوم قاشق چایخوری فلفل و نمک به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مرغ شما کاملا مزه‌دار و پخته شود. مرغ را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید و سراغ تهیه سس آلفردو بروید.

 طرز تهیه سس آلفردو

برای تهیه سس آلفردو ابتدا کره را در تابه بریزید تا ذوب شود. حالا خامه را به آن اضافه کنید و هم بزنید. در این مرحله شیر را در سس بریزید و خوب هم بزنید. قارچ خرد شده و پنیر خامه‌ای یا چدار را اضافه کنید. مواد را کاملا با هم مخلوط کنید و به آن یک قاشق چای‌خوری نمک و فلفل اضافه کنید و خوب هم بزنید.

حالا نوبت اضافه کردن پودر سیر و جعفری خشک شده است. پنیر پارمزان را در سس بریزید و خوب هم بزنید. در این مرحله فلفل دلمه‌ای رنگی را به سس اضافه کنید. مواد را کاملا با هم مخلوط کنید و اجازه دهید سس شما روی حرارت ملایم، کمی غلیظ شود.

پاستا ی فتوچینی را در ظرف دلخواهتان سرو کنید. سس آلفردو را رویش بریزید و مرغ‌ها را رویش بگذارید و کمی پارمزان و جعفری خرد شده رویش بپاشید. پاستا ی فتوچینی شما آماده است. نوش جان!

استفاده از قارچ و فلفل دلمه‌ای رنگی کاملا دل‌بخواهی است. اگر دوست دارید مرغتان هم مزه سس بگیرد مرغ تفت داده شده را هم در سس بریزید تا با سس کمی حرارت ببیند و سس به خوردش برود. راستی، نمک و فلفل را با چشیدن اندازه کنید تا غذایتان شور یا بی نمک نشود.

پاستا . مه تارا

برچسب ها
مشاهده بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن