فست فودها

پیتزا گوجه فرنگی بسیار لذیذ و ساده

پیتزا گوجه فرنگی یک نوع پیتزا راحت و به صرفه است که با کمترین مواد می توان در خانه تهیه کرد. پیتزا از غذاهای سنتی مردم ایتالیاست که در چند سال اخیر در کشور ما رواج یافته و پیتزا فروشی های بسیاری در شهرهای کوچک و بزرگ کشور ما باز شده اند.
این مجموعه ی متنوع و پر انرژی هر چند ظاهراً تهیه و پخت آن را مشکل می نماید و ممکن است در ذهن بیننده، آماده نمودن و تهیه آن دشوار باشد ولی با اندکی همت و پشتکار می توان بر این مشکل فائق آمده و در اجاق گاز منزلمان پیتزاهای خوشمزه و لذیذی تهیه کرد.

طرز تهیه ی پیتزا گوجه فرنگی

مواد لازم:

 

دو عدد گوجه فرنگی

یک عدد فلفل دلمه ای

۱۰ عدد قارچ

سه قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

۲۵۰ گرم کالباس

یک قاشق سوپ خوری پودر آویشن

یک قالب پنیر پیتزای متوسط

یک دوم قاشق چای خوری فلفل سیاه

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا

۷۵۰ گرم آرد یک قاشق چای خوری نمک

یک عدد تخم‌مرغ

یک دوم لیوان شیر

یک دوم لیوان آب

یک قاشق چایخوری خمیر مایه

 

دستور پخت پیتزا گوجه فرنگی :

گام اول:

تخم مرغ ها را هم بزنید و شیر و آب را به آن اضافه کنید و در صورت تمایل می توانید به جای آب، شیر استفاده کنید. خمیر مایه را به مواد اضافه کنید و کم کم مایه را به آرد اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا آرد گلوله نشود. (این مایه شل است) کف ظرف مورد نظر را چرب کنید و از این مایع داخل ظرف بریزید. به طوری که لایه کف نازک ظرف را بپوشاند.

گام دوم:

به مدت ۱۰ دقیقه، در حرارت ۲۰۰ درجه می گذاریم تا خوب خشک شود. نکته لازم به ذکر این می باشد که می توانید از خمیرهای آماده پیتزا و یا خمیر های نان استفاده کنید. این به سلیقه شما بستگی دارد. در این فاصله، باید مواد پیتزا را آماده کنیم. رب گوجه فرنگی را در آب حل کنید و آویشن و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید. پوست گوجه فرنگی ها را گرفته و به قطعات ریز خرد می کنید.

گام سوم:

کالباس و فلفل سبز دلمه ای را نیز همانند قطعات گوجه‌فرنگی خرد کنید. قارچ ها را نیز خرد کرده همراه با پنیر پیتزا که رنده شده است کنار می گذاریم. خمیر شما که آماده شد از ظرف جدایش نکنید و اگر ظرف مناسب دیگری در نظر دارید حتما آن را چرب کنید. آنگاه خمیر را به آن منتقل کنید. ابتدا رب آب گوجه فرنگی آماده شده را روی خمیر میریزید به ترتیب گوجه فرنگی خرد شده، کالباس، فلفل سبز، قارچ و در نهایت پنیر پیتزا را می افزاییم و به مدت ۳۰ دقیقه در درجه حرارت ۲۰۰ گذاشته تا پیتزا گوجه فرنگی مان آماده شود. بعد از پخت، بلافاصله سرو کنید.

پیتزا گوجه فرنگی . مه تارا

برچسب ها
مشاهده بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن