تغذیه و آشپزی

پنکیک خانگی ، یک میان وعده لذیذ ، ساده و محبوب

پنکیک یکی از خوراکی‌ها و میان وعده‌های بسیار خوش‌خوراک است که طرفداران بسیاری دارد و خیلی راحت با ساده‌ترین موادی که در آشپزخانه دارید، درست می‌شود. پنکیک یک میان وعده پرکالری و پرانرژی است که می‌تواند به‌عنوان یک وعده کامل در صبحانه نیز میل شود.

پنکیک، یا کیک تابه ای از انواع کیک های خوش طعم و نازک است که در مدت زمان کوتاه و با مواد لازم ساده ای تهیه می شود و شیر و تخم مرغ و آرد پایه اصلی برای تهیه پنکیکها هستند.

مواد لازم برای تهیه پنکیک خانگی

آرد: ۱/۵ پیمانه
بیکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری
شکر: یک قاشق غذاخوری
نمک: نصف قاشق چای‌خوری
شیر: یک و نیم پیمانه
تخم‌مرغ: یک عدد
کره: نصف قاشق غذاخوری، در دمای اتاق

زمان تهیه و پخت : ۳۰ دقیقه
مناسب برای ۳ تا ۴ نفر

شکر، آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
تخم‌مرغ و شیر را به مخلوط اضافه کنید و با استفاده از یک همزن، آن‌ها را خوب با هم مخلوط کرده تا نرم و روان شوند.
در یک تابه نچسب، کره را ذوب کنید.
یک چهارم از مخلوط را درون تابه ریخته و روی حرارت متوسط، به مدت ۳ دقیقه یا تا زمانی‌که رویه آن پف کرده و بالا بیاید آن را حرارت دهید سپس پنکیک را برگردانده و طرف دیگر را ۲ دقیقه دیگر یا تا زمانی که قهوه‌ای رنگ شود حرارت دهید.
همین کار را با مابقی مایه انجام دهید.
تعداد پنکیک تهیه شده ۴ عدد می‌باشد.

نکته

_ بعد از سرو پنکیک ، می توانید یک تکه کوچک کره روی آن قرار دهید تا کره روی پنکیکهای گرم آب گردد و طعم لذیذتری پیدا کند.
_ برای تهیه پنکیک از ماست هم می توانید بهره ببرید.
_ اگر می خواهید یک پنکیک رژیمی داشته باشید می توانید یک پیمانه جو دوسر پرک هم به این ترکیب اضافه کنید . جو دو سر را به ترکیب آرد و سایر مواد خشک اضافه کنید.
_ اگر مواد مایه پنکیکِ صبحانه با شیر شل و آبکی بود یک قاشق یا کمی بیشتر ماست چکیده به مایه اضافه کنید و خوب هم بزنید.

 

پنکیک

برچسب ها
مشاهده بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن