دسرها

شیرینی کشمشی ، یک شیرینی خشک و ساده با طعمی دلچسب

شیرینی کشمشی یکی از انواع مدل شیرینی ساده و سریع خشک است که به سادگی می توان آن را در خانه درست کرده و از طعم دلچسب آن لذت برد. این شیرینی آسان دارای دستور تهیه بسیار ساده ای است و بافتی بسیار عالی همچون شیرینی کشمشی نرم قنادی ها به شما خواهد داد. پس تا انتهای دستور پخت شیرینی کشمشی با فر و بدون فر همراه با ما باشید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی کشمشی

اندازه گیری مواد با پیمانه:

• آرد: ۲۲۰ گرم
• تخم مرغ به دمای محیط رسیده: ۲ عدد
• کره یا مارگارین (کره گیاهی): ۱۵۰ گرم
• کشمش پلویی: ۱۵۰ گرم
• پودر قند: ۱۶۰ گرم
• بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
• وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری

اندازه گیری مواد با لیوان:

اگر در منزل پیمانه اندازه گیری در اختیار ندارید می توانید از لیوان های دسته دار فرانسوی به عنوان پیمانه استفاده کنید. در چنین شرایطی اندازه مواد مورد نیاز شما برای پخت این شیرینی به شرح زیر خواهد بود.

• آرد: ۱ لیوان فرانسوی پر و سر صاف+ نصف لیوان
• کشمش پلویی: یک لیوان سرخالی
• پودر قند : یک لیوان فرانسوی پر سرصاف

طرز تهیه شیرینی کشمشی با فر

 

1. قبل از هر کاری باید فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد از قبل گرم کنید. اگر فر برقی و یا سولاردام استفاده می کنید حتما دمای فر را تا حدود ۲۰ درجه کمتر در نظر بگیرید.

2. برای شروع باید کره را همراه با پودر قند برای مدت ۷ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا یک کرم نرم و سبک ایجاد شود.

3. پس از آن تخم مرغ هایی که از یک ساعت قبل در دمای محیط قرار گرفته اند را دانه دانه به مواد اضافه کرده و هر کدام را حدود ۱ دقیقه با همزن می زنیم.

4. با تخم مرغ آخر وانیل را اضافه کنید و با دور تند همزن آنقدری بزنید که مواد به خورد یکدیگر بروند.

5. در مرحله بعد باید آرد را همراه با بیکینگ پودر سه بار الک کرده و به تدریج و در سه نوبت به مواد خود اضافه کنید.

6. در پایان کار کشمش اضافه کرده و هم بزنید. می توانید در این دستور مقداری گردو و یا شکلات چیپسی نیز به مواد اضافه کنید. در چنین شرایطی باید به مقداری که از شکلات استفاده می کنید از حجم کشمش بکاهید.

7. حالا کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و مواد شیرینی خود را با فاصله و توسط قیف و یا قاشق بر روی سینی بریزید.

8. این سینی باید حدود ۱۲ تا ۱۵ دقیقه داخل فر بماند. توجه داشته باشید اگر در آخر کار انتظار شیرینی کشمشی نرم دارید نباید مدت زمان را بیش از ۱۵ دقیقه در نظر بگیرید.

چرا شیرینی کشمشی خشک می شود؟

یکی از دلایلی که شیرینی کشمشی سفت میشه این است که مدت زمان پخت آن در فر زیاد بوده. نهایت مدت زمانی که مجاز هستید تا شیرینی را داخل حرارت قرار بدهید نهایتا ۲۰ دقیقه خواهد بود. مقدار مواد گفته شده در دستور را به خوبی رعایت کرده و اجازه دهید تا تمامی مواد قبل از شروع به کار با دمای محیط هم دما شوند.

درضمن این شیرینی پس از پخت زمانیکه خنک شد باید در ظرف در بسته و در جای خنک قرار گیرد، در غیر اینصورت به زودی رطوبت خود را از دست داده و خشک خواهد شد.

طرز تهیه شیرینی کشمشی بدون فر

برای درست کردن شیرینی کشمشی قنادی در خانه و بدون فر می توانید از فر های دست ساز، ماهیتابه های دو طرفه و قابلمه استفاده کنید. برای این کار لازم است تا یک ماهیتابه دو طرفه را کاغذ روغنی انداخته و مواد شیرینی را روی آن بریزید، درب ماهیتابه را بسته و سپس آن را بر روی حرارت ملایم قرار دهید.
روش دوم به این شکل است که یک قابلمه بزرگ انتخاب کرده و بر روی آن دم کنی قرار دهید و بر روی حرارت قرار دهید تا حسابی داغ شود. حالا سینی فر را بر روی یک سه پایه قرار داده و داخل قابلمه بگذارید تا شیرینی ها بپزند. تا آخر مرحله پخت شیرینی دم کنی را از روی قابلمه بر ندارید.

شیرینی کشمشی چقدر کالری دارد؟

هر ۱۰۰ گرم از این شیرینی حاوی ۲۷۴ کالری است.

شیرینی کشمشی . مه تارا

منبع: سایت آریسته

برچسب ها
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن