سالاد ها

سالاد الویه معروف ، پر طرفدار و پای ثابت مهمانی ها

سالاد‌ها همیشه جز بهترین انتخاب‌ها برای صرف یک وعده‌ی غذایی سبک هستند. خوشبختانه تنوع گسترده‌ای از سالاد‌ها موجود است که هر ذائقه و سلیقه‌ای را هم پوشش می‌دهد. سالاد‌ها در کنار خوشمزگی و سبکی سرشار از مواد مغذی هستند امروز تصمیم گرفتیم طرز تهیه یکی از معروف‌ترین سالاد‌ها در بین ایرانیان یعنی سالاد الویه را آموزش دهیم.

سالاد الویه یک سالاد معروف و پرطرفدار روسی است که مواد اصلی تشکیل دهنده آن مرغ، سیب زمینی، سس مایونز و خیارشور است سالاد الویه در کشور‌های اروپایی با نام سالاد روسی شناخته می‌شود. این سالاد غذای اصلی شب سال نو در کشور روسیه نیز می‌باشد.

سالاد الویه از اون دست غذا‌هایی است که در مهمانی‌ها هم خیلی استفاده می‌شود و معمولاً پای ثابت تولد‌ها است و غالباً به عنوان پیش غذا استفاده می‌شود، اما می‌توان به عنوان وعده اصلی غذایی هم از آن استفاده کرد.

این سالاد هنگامی که به مدت چند ساعت یا حتی یک شب در یخچال قرار داشته باشد بسیار لذیذ تر میشود. در این سالاد از سیب زمینی، سس مایونز و… استفاده شده است. همچنین اگر دوست دارید میتوانید از ذرت و نخود فرنگی نیز استفاده کنید که کاملا اختیاری است.

طرز تهیه ی سالاد الویه

مواد لازم:

 

۴ عدد سیب زمینی متوسط

۲ عدد تخم مرغ

۴۵۰ گرم ژامبون یا ۲ لیوان مرغ خرد شده

۲ عدد هویج

۶ عدد خیار شور

½ فنجان نخود فرنگی

½ فنجان ذرت شیرین

۲ فنجان سس مایونز

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۲ قاشق غذاخوری آب لیمو

فلفل سیاه و نمک برای طعم دادن

 

گام اول:

سیب زمینی ها و هویج ها را بشویید و در قابلمه بگذارید. کامل با آب بپوشانید و با حرارت کم به جوش آورید تا سیب زمینی ها نرم شوند. (سیب زمینی برای جوشاندن مدت زمان بیشتری طول می کشد ، اما بگذارید همه آنها به جوش ادامه دهند). سپس تخم مرغ ها را بجوشانید.

گام دوم:

سیب زمینی ، تخم مرغ و هویج را رنده کنید. خیار شورها و ژامبون ها که نگینی خرد شده اند را اضافه کنید. همه مواد را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. نخود فرنگی و ذرت شیرین را نیز اضافه کنید.

گام سوم:

سس مایونز ، آب لیمو ، نمک ، فلفل و روغن زیتون را اضافه کنید. همه مواد را خوب مخلوط کنید. سپس در یک بشقاب ریخته و سرو کنید. می توانید یک لایه سس مایونز را روی آن قرار دهید.

نکاتی برای  تهیه سالاد الویه :

 

• بهتر است خیارشور‌ها را قبل از افزودن بشویید و بعد نگینی و بسیار ریز خردشان کنید آنگاه آن ها را در سبدی بریزید و بگذارید تا کاملاً آبشان گرفته شود. این کار هم باعث می شود سالاد الویه آب نیندازد و هم بوی نامناسب و ترشیدگی نمی دهد.

• سالاد الویه با نان سرو می شود. این بستگی به سلیقه ی شما دارد.

• از رنده کردن مواد غذایی مانند هویج خام یا خیار شور جدا خودداری کنید . زیرا این کار باعث می‌شود سالاد الویه آب بیندازد.

• برای تهیه سالاد الویه می توانید مرغ را حذف کنید و از مقداری کالباس به صورت رنده شده استفاده کنید.

سالاد الویه

برچسب ها
مشاهده بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن