دسرها

کیک شکلاتی ، با طعمی عالی و بافتی بی نظیر

کیک شکلاتی به خودی خود مثل یک معجزه خوشمزه است، البته اگر خوب درست شده باشد. تهیه کیک شکلاتی روش های مختلفی دارد اما اگر دوست دارید کیک شکلاتی نرم و خیس باشد این دستور پخت را هم امتحان کنید. این کیک کاملاً نرم و منسجم است و طعمی عالی دارد.

مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی

4 پیمانه آرد

۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو

۴/۱ فنجان آب جوش

۲ قاشق غذاخوری وانیل

۳/۱ فنجان روغن

۳ عدد تخم مرغ

۱ فنجان شیر

۲ قاشق پودر قهوه یا کمی شکلات تلخ آب شده

طرز تهیه کیک شکلاتی

1- فر را در ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید. بر روی تابه کیک به اندازه کمی روغن و سپس آرد را اضافه کنید.

 

2-در یک کاسه کوچک پودر کاکائو و آب جوش را ترکیب کنید . این باعث می‌شود رنگ و طعم کاکائو بهتر شود.

3- آرد ، روغن ، تخم‌مرغ و ۱ فنجان شیر را اضافه کنید . مخلوط را به مدت ۱ دقیقه با یک همزن برقی با سرعت کم مخلوط کنید تا زمانی که با هم ترکیب شوند. بعد از آن مخلوط کاکائو و شکلات ذوب‌شده را اضافه کنید . ۲ دقیقه بیشتر با سرعت متوسط تا زمانی که خمیر نرم است آن را مخلوط کنید.

4-خمیر را در تابه ها بریزید و کیک را به مدت ۳۰ دقیقه اجازه دهید بپزد.

مطالب تکمیلی

کیک های شکلاتی خیلی زیادی وجود دارد که طعم هاشون در جزئیات باهم خیلی متفاوتند ولی اکثرا مزه خوبی دارند و پر طرفدارند. با تمام این تفاسیر به جرات می توان بگویم این کیک از خوشمزه ترین کیک های شکلاتی هست که من تاحالا خوردم و به نظرم طعمش حرف ندارد. مهمترین مرحله ی این کیک شکلاتی اینجاست. بعد از اینکه مراحل بالا رو رفنید و همه مواد خشک و تر رو باهم مخلوط کردید و هم زدید نوبت به اضافه کردن آب جوش میرسد.

همزن رو روی دور تند روشن کنید و همونطور که مایع کیک در حال هم خوردن هست، آب جوش رو کم کم اضافه میکنیم و به همون صورت با دور تند هم میزنیم تا حباب های هوا وارد مایع کیک بشه. حدود یک دقیقه مایع کیک رو با دور تند میزنیم. در نهایت باید مایع کیکی که تهیه کردید دارای حباب باشد. برای کرم روش هم میتونید از باترکریم کاکائویی استفاده کنید که در این ترکیب فوق العاده است.

کیک شکلاتی . مه تارا

منبع : www.ashpaziha.com

برچسب ها
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن