دسرها

کیک وانیلی ساده ، ترد و خوش طعم

کیک ها با خواستگاه اروپایی، نوعی نان شیرین محسوب میشوند که با سه ویژگی شیرین بودن، سبکی و بافت اسفنجی شناخته شده است. اصلی ترین مواد تشکیل دهنده کیک ها آرد، شکر و روغن است.
خیلی از خانمها ترجیح میدهند خودشان در خانه یک کیک خوش طعم و ترد را تهیه کنند.  کیک وانیلی ساده از جمله کیک‌های بسیار خوشمزه و در عین حال ساده است که می‌توانید به عنوان عصرانه یا برای مهمانی‌ها تهیه کنید و در کنار خانواده از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم برای پخت کیک وانیلی ساده

 

روغن مایع یک پیمانه 
شکر 2 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
آرد 4 پیمانه
شیر 1 پیمانه
وانیل 1  قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه کیک وانیلی ساده

مرحله اول: ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

مرحله دوم: آرد و بیکینگ پودر را مخلوط و 2 بار الک کنید و کنار بگذارید. برای شروع تخم مرغ ها  و شکر را داخل کاسه ای بریزید و حدود 10 دقیقه با دور تند همزن بزنید .

مرحله سوم: روغن مایع را به آنها اضافه کنید و کمی دیگر باهمزن هم بزنید.

مرحله چهارم: آرد را قاشق قاشق به مایه کیک  اضافه کنید و در یک جهت و به آرامی مخلوط کنید. همزمان شیر را نیز اضافه کنید. (کمی آرد و کمی شیر و به همین صورت کم کم مواد را اضافه و مخلوط کنید). در انتها وانیل را نیز اضافه نمایید.

مرحله پنجم: قالب کیک را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید و مایه کیک را داخل قالب بریزید. سطح کیک  را با قاشق صاف کنید و داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است قرار دهید.

نکته های طلایی برای تهیه کیک وانیلی ساده:

_ برای تهیه کیک وانیلی باید توجه داشته باشید که کیفیت آرد‌های موجود در بازار متفاوت است . به همین دلیل متناسب با کیفیت آرد ممکن است میزان آن کمتر یا زیاد‌تر از مقداری شود که در دستور گفته شده است؛ بنابراین موقع اضافه کردن آرد به این مسئله توجه داشته باشید اگر دیدید مواد کیک در حال سفت شدن است، ولی هنوز مقداری از آرد باقی مانده است این یعنی آردی که اضافه کردید کافی است و بقیه را اضافه نکنید.

 

_ بستگی به نوع قالبی که انتخاب می کنید،  زمان ماندن در فر متفاوت است. مثلا در  قالب های پیرکس کیک زودتر پخته می شود. در قالب های فلزی باتوجه  به ضخامت فلز قالب  زمان اندکی طولانی تر است. عمدتا زمان پخت کیک ها بین چهل دقیقه تا پنجاه دقیقه متغیر است. سعی کنید ده دقیقه ی آخر با خلال دندان میزان پخت را تست کنید. اگر بعد از فرو بردن خلال دندان کیک به آن نچسبیده بود. یع نی کیک پخته است.

_ برای اندازه گیری مواد از یک پیمانه مشخص استفاده کنید و همه ی مواد را با همان پیمانه اندازه بگیرید.

_ این دستور بسیار ساده وانعطاف پذیر است. با توجه  به تعداد پیمانه های آردی که بکار می برید.. از تخم مرغ استفاده کنید. (مثلا سه پیمانه آرد سه تخم مرغ و …).

_ می توانید گاهی به جای شیر از آبمیوه استفاده کنید. بستگی به ذائقه وسلیقه ی خودتان دارد.

_ به جای روغن مایع ، می توانید به میزان یک پیمانه  از کره و یا روغن نیمه جامد نیز استفاده کنید.

کیک وانیلی ساده . مه تارا

برچسب ها
مشاهده بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن