غذای ملل

ساندویچ مونت کریستو ، با طرز تهیه ای آسان و زمان آماده سازی کم ، فوق العاده خوشمزه

غذاهای فرانسوی در جهان بسیار پرطرفدار هستند. در طبخ غذا های فرانسوی معمولا از سبزیجات تازه استفاده می شود . فرانسه به داشتن سس های قراوان معروف است و سس‌ها نقش مهمی در تهیه غذا های این کشور ایفا می کنند. پنیر و گوشت نیز از ارکان اصلی آشپزی فرانسوی هستند. ساندویچ مونت کریستو که یک نوع ساندویچ فرانسوی است در سرتاسر دنیا طرفداران زیادی دارد  و در زمره ی ساندویچ های بسیار محبوب به شمار می رود.

مونت کریستو نوعی ساندویچ سرخ شده ژامبون و پنیر است که به نام های ساندویچ فرانسوی، ساندویچ ژامبون تست شده و ساندویچ پنیر فرانسوی نیز معروف است.

این ساندویچ در عین حال که طرز تهیه ای بسیار آسان و زمان آماده سازی کمی دارد فوق العاده خوشمزه است. بچه ها عاشق این ساندویچ خواهند بود.

مواد لازم برای تهیه ساندویچ مونت کریستو

 

ژامبون گوشت یا مرغ 100 گرم
نان تست سفید 3 عدد
پنیر گودا رنده شده 100 گرم
سس مایونز(یا خردل) 2 قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
شیر 2 قاشق غذاخوری
پاپریکا 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه
کره 2 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه ساندویچ مونت کریستو

روی یکی از نان ها کمی پنیر بریزید، سپس یک ورقه ژامبون روی آن قرار دهید، روی ژامبون کمی سس مایونز بمالید، یک ورقه ژامبون دیگر قرار دهید، مقداری پنیر روی ژامبون بریزید و یک نان تست روی آن قرار دهید. برای لایه دوم دو مرتبه این روند را تکرار کنید. به این ترتیب: نان تست+ ژامبون+سس مایونز+ژامبون+نان

*

پس ازینکه کار چیدن مواد تمام شد لبه های نان را ببرید. زیرا لبه ها هنگام سرخ کردن ممکن است زیادی خشک و سفت شوند. اکنون وقت آن است که ساندویچ را فشار دهید تا متراکم شود و سس خوب به خورد نان ها برود و ساندویچ شما هنگام سرخ کردن وا نرود، همچنین باعث می شود که مایه تخم مرغی بیش از حد به ساندویچ نفوذ نکند.

*

فشار دادن و متراکم کردن ساندویچ مونت کرستو یکی از نکات ریز و در عین حال مهم در تهیه این ساندویچ لذیذ است. نحوه فشار دادن ساندویچ به سلیقه شما ربط دارد، میتوانید چند ثانیه با دست آنرا فشار دهید یا با قرار دادن جسم سنگینی روی آن ساندویچ را متراکم کنید. در آخر ضخامت ساندویچ باید به اندازه یک ساندویچ با 2 نان تست شده باشد و لایه میانی ساندویچ تقریبا محو شده باشد!

*

اکنون زمان سرخ کردن ساندویچ است. در کاسه کوچکی تخم مرغ، شیر، پاپریکا، نمک و مقداری فلفل بریزید و خوب هم بزنید. کره را در ماهیتابه کوچکی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب شود. ( میتوانید از روغن نیز استفاده کنید، اما طعم دلپذیر کره یکی از نکاتی است که باعث خوشمزه شدن ساندویچ مونت کرستو می شود).

*

در این فاصله تا زمانیکه کره داغ شود ساندویچ مونت کریستو را چند ثانیه داخل مایه تخم مرغی فرو ببرید بطوریکه دو طرفش خوب به مواد آغشته شود.

*

سپس ساندویچ را داخل کره داغ شده قرار دهید و سرخ کنید. ساندویچ مونت کرستو را تا زمانی سرخ کنید که خوب برشته شود و کناره های ساندویچ ترد شود. بعد آن را چند دقیقه روی دستمال یا حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی اش گرفته شود و نوش جان کنید.

*

ساندویچ مونت کریستو

نکته:

این دستور پخت برای یک عدد ساندویچ مونت کریستو است. به تعداد نفرات می توانید مواد را اضافه کنید. بجای سس مایونز از سس خردل نیز می توانید استفاده کنید، اما دقت داشته باشید که حتما باید از یک نوع سس استفاده کنید زیرا سس باعث بهم چسباندن دو ورقه ژامبون و استحکام بهتر ساندویچ شما می شود.

چنانچه تمایل ندارید  ساندویچ مونت کریستو را در روغن و به صورت سرخ شده سرو کنید. پس از طی تمامی مراحل، به جای سرخ کردن آن را چند دقیقه در فر یا تستر قرار دهید . دقت کنید که هر دو طرف را حدودا چند دقیقه در دستگاه بگذارید تا خوب پخته و برشته شود.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

۳ دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن