دسرها

تیرامیسو ، یک دسر ایتالیایی محبوب ذائقه ی ایرانی ها…

«تیرامیسو » یک دسر خوشمزه و محبوب  ایتالیایی ست که در کشور ما هم طرفداران بی‌شماری دارد. به نظر می‌رسد به خاطر علاقه فراوان ایتالیایی‌ها به طعم و مزه‌های بی‌نظیری که اتفاقا به ذائقه ایرانی‌ها هم نزدیک است (چه در آشپزی و چه در زمینه دسر و شیرینی‌پزی) ، دسرهای ایتالیایی در ایران نیز پرطرفدارند.

تیرامیسو دسری لایه لایه است و خوردن تکه ای از آن طعم منحصر به فردی در دهان ایجاد می کند بنابراین همراه آن ماده غذایی خاصی توصیه نمی شود تا طعم خود دسر، قابل حس باشد.

در تهیه تیرامیسو میتوان از بیسکوییت پتی بور، بیسکوییت تیرامیسو یا همان بیسکوییت لیدی فینگر ( انگشتی) و یا کیک های سبک مثل کیک اسفنجی یا  تی تاب استفاده کرد .

تیرامیسو چندین دستور تهیه دارد. ما در این مقاله  به چند روش پر کاربرد تهیه ی آن اشاره کرده ایم ،که امیدواریم مورد توجه شما قرار گیرد و به راحتی آن را تهیه کرده و لذت ببرید.

طرز تهیه تیرامیسو  با بیسکویت لیدی فینگر

در طرز تهیه تیرامیسو می توانید از بیسکویت تیرامیسو و شکر و زرده تخم مرغ و آرد و وانیل و شیر استفاده کنید. همچنین می توانید  از بیسکویت پتی بور استفاده کنید.

مواد لازم

• بیسکویت پتی بور و یا بیسکویت تیرامیسو : به اندازه ظرف دسر
• شکر : 1 استکان
• وانیل : 1/4 قاشق چایخوری
• زرده تخم مرغ : 3 عدد
• شیر : 3 لیوان
• آرد : 1 استکان

طرز تهیه تیرامیسو ساده

_در مرحله اول روش تهیه تیرامیسو ساده ابتدا نصف شیر را در قابلمه بریزید و شکر را به شیر اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت گاز با حرارت کم قرار دهید و مخلوط شیر و شکر را به خوبی هم بزنید تا شکر در شیر حل شود سپس در ظرف جداگانه ای زرده های تخم مرغ را بریزید و آن ها را با کمک چنگال و یا همزن دستی به خوبی هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.

_باقی مانده شیر را به زرده های تخم مرغ اضافه کنید.

_سپس آرد را به صورت آرام آرام به مخلوط زرده تخم مرغ و شیر اضافه کنید و هم بزنید و وانیل را هم به مخلوط این مواد اضافه کنید.

_بیسکویت ها را در شیر و یا قهوه به مدت چند ثانیه قرار دهید.

_سپس بیسکویت ها را در ظرفی مناسبی که برای دسر انتخاب کرده اید بچینید و مخلوط مواد تیرامیسو را روی بیسکویت ها بریزید و دسر را در یخچال قرار دهید تا خودش را به خوبی بگیرد.

_می توانید بعد از آماده شدن دسر آن را با پودر کاکائو و پودر قهوه و یا شکلات رنده شده به زیبایی تزیین کنید. امیدواریم از سرو این دسر خوشمزه و خوش طعم در کنار اعضای خانواده خود نهایت لذت را ببرید.

تیرامیسو بدون تخم مرغ

مواد لازم

تقریبا 30 عدد، بیسکویت لیدی فینگر
250 گرم پنیر ، خامه ای بدون نمک
3 قاشق سوپ خوری پودر قند
150 گرم خامه شیرین شده
1 فنجان قهوه
1/8 قاشق چایخوری وانیل
شکلات رنده شده یا پودر کاکائو و بادام پرک بوداده برای تزیین

طرز تهیه تیرامیسو بدون تخم مرغ :

 

پودر قند و وانیل را مخلوط کنید. در همین زمان قهوه را درست کرده می گذاریم سرد شود، سپس پنیر خامه ای را با همزن بزنید پودر قند و وانیل را به آن افزوده و در نهایت خامه فرم گرفته (خامه را با پودر قند مخلوط کرده نیم ساعت در فریزر گذاشته بعد با همزن می زنیم) را اضافه کنید.

حالا یک لایه بیسکویتی را که به صورت دانه دانه یک لحظه درون قهوه گذاشته و کمی نرم شده را درون ظرفی که می خواهید دسر را سرو کنید قرار داده و بعد یک لایه از مخلوط درست شده پنیر خامه ای و خامه را اضافه کرده تا 3 الی 4 لایه بسته به سلیقه خودتان دارد و نهایتا روی کل مواد را با پودر کاکائو یا شکلات رنده شده و بادام تزیین کنید.

تیرامیسو . مه تارا

تيراميسو با بیسکویت پتی بور

مواد لازم

پنیر ماسکارپونه : ۲۰۰ گرم
خامه فرم گرفته شده : ۴۰۰ گرم
بیسکویت پتی بور : به میزان لازم
شکر : ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو : به مقدار لازم
قهوه غلیظ و یا قهوه اسپرسو : یک پیمانه

طرز تهیه تیرامیسو با بیسکویت پتی بور در منزل

_برای درست کردن تیرامیسو با بیسکویت پتی بور در اولین مرحله باید قهوه ای غلیظ مثل قهوه ترک و یا قهوه اسپرسو و یا نسکافه تهیه کنید. بعد به اندازه دلخواه به آن شکر اضافه کنید.

_در مرحله بعدی خامه فرم گرفته شده را تهیه کنید یا آماده بخرید.

_سپس خامه را در کاسه ای ریخته و پنیر ماسکارپونه را به آن اضافه کنید.

_حالا با همزن این دو را حسابی مخلوط کنید تا کرم نرم و یکدستی حاصل شود.

_سپس با استفاده از یک قلم مو، قهوه را روی سطح بیسکویت ها بمالید.

_بیسکویت ها را دانه دانه کف ظرف مورد نظر بچینید.

_حالا با کمک قاشق مقداری از کرم خامه ای را روی سطح بیسکویت ها بریزید و همه جا پخش کنید. میتوانید در صورت تمایل داخل کرمتان قهوه یا پودر کاکائو بریزید.

_دوباره باید لایه دیگر از بیسکویت های خیس شده را روی کرم خامه ای بچینید. و بعد از کرم تان روی آن بمالید.

_این کار را تا زمانی که بیسکویت تان تمام نشده ادامه دهید. فقط دقت کنید که لایه بالایی این دسر باید کرم خامه ای باشد.

*

_در لایه بالای ترامیسو باید مقداری پودر کاکائو الک شده بریزید.

_ در این قسمت باید روی ظرف دسر را با کمک سلفون پوشانده و آن را به مدت یک شب در یخچال بگذارید تا طعم همه مواد با هم ترکیب شود.
هنگام سرو آن را در یک دیس گذاشته و با چاقو مانند کیک برش دهید.

نکات طلایی برای تهيه تيراميسو با بيسكويت پتي بور

_برای راحت برش خوردن دسر تیرامیسو، بیسکویت ها نباید بیش از حد با قهوه خیس شوند. برای همین گفتیم از قلم مو استفاده کنید. وگرنه می توانید بیسکویت را یکی یکی در قهوه فرو برده و خیلی سریع بیرون بیاورید. ولی با این روش احتمال دارد بیسکویت ها بیشتر از حد خیس شوند.

_ در تهیه کرم می شود به روش های مختلفی عمل کرد . چنانچه خامه یا پنیر در دسترستان نبود و هوس تیرامیسو کردید. می توانید بهجای آنها  دو یا سه قاشق غذاخوری آرد را با کمی آب و هل و دارچین و گلاب روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا بصورت کرم دربیاید و از آ ن بجای کرم تیرامیسو استفاده کنید . طعم هل و گلاب اگرچه با طعم اصلی تفاوت دارد ولی محبوب ذائقه ی ایرانی ها است. بجای قهوه نیز می توانید از کاکائو استفاده کنید.

*

_ دسر تیرامیسو هر چقدر بیشتر در یخچال بماند خوشمزه تر خواهد شد.

_ برای تهیه تیرامیسو به جای بیسکویت پتی بور ، می توانید از بیسکویت ساقه طلایی و یا بیسکویت لیدی فینگر هم استفاده کنید.

_ دسر تیرامیسو را می توانید با تی تاب و کیک اسفنجی و یا با کیک نازک هم تهیه کنید.

_اگر دوست داشتید از بیسکویت پتی بور ساده و کاکائویی با هم استفاده کنید تا ترامیسوی شما زیباتر شود.

_اگر دوست داشتید میتوانید مقداری کاکائو به کرم خامه ای اضافه کنید تا دسر تان رنگی تر شود.

_ برای خوشمزه ترشدن ترامیسو میتوانید. روی لایه کرم یک لایه موز بچینید و بعد لایه ها را از اول شروع کنید. دوما کرم ها را یک لایه در میان سفید و قهوه ای بریزید که باعث خوشمزگی و زیباتر شدن دسر می شود.

تیرامیسو

برچسب ها
مشاهده بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن