غذای ملل

شنیسل مرغ ، غذایی پرطرفدار در جهان +طرز تهیه بسیار ساده و سریع

شنیسل مرغ غذایی بسیار خوشمزه و پرطرفدار در جهان است که می توانید مانند رستوران آن را بسیار خوشمزه درست کنید.
شنیسل مرغ یکی از غذا‌های محبوب بچه ها نیز هست. اگر اهل مهمانی گرفتن‌های وقت و بی‌وقت هم باشید شنیسل مرغ با چاشنی‌های مختلف مثل پنیر چدار و پارمزان یا شنیسل با طعم سیر یک گزینه هیجان‌انگیز و طعمی جدید برای مهمانان است که کمتر کسی دست رد به سینه آن می‌زند.

بد نیست بدانید شنیسل با ریشه مجارستانی به تمام غذا‌هایی گفته می‌شود که ترکیبی از انواع گوشت، آرد سوخاری و روغن یا کره هستند. روش پخت این غذای خوشمزه شباهت زیادیبه مرغ سوخاری دارد و در تهیه آن باید گوشت مرغ را مانند استیک مرغ به صورت ورقه های نازک شکل دهید.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار دارد می توانید برای ۴ نفر شنیسل مرغ درست کنید. اگر می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری شنیسل مرغ تهیه کنید فقط کافی است که مقدار مواد را متناسب با تعداد افراد ضرب یا تقسیم کنید.

مواد لازم برای شنیسل مرغ

• سیر ۲ حبه
• تخم مرغ ۲ عدد
• سینه مرغ ۲ عدد
• آرد سفید ۱ لیوان
• آرد سوخاری ۱ لیوان
• کنجد به میزانلازم
• روغن مایع به اندازهلازم
• پاپریکا نصف قاشق مرباخوری
• پودر زنجبیل یک چهارم قاشق مرباخوری
• نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

طرز تهیه شنیسل مرغ :

در ابتدا گوشت سینه های مرغ را با چاقویی تیز از استخوان جدا می کنیم و بر روی تخته اشپزخاه قرار می دهیم و به صورت افقی روی سینه ها را برش می زنیم، البته در موقع برش زدنباید دقت کنید که بالای سینه خیلی حجم بیشتری نسبت به پایین آن دارد پس باید در موقع برش توجه کنیم که برش ضخامت ابتدا و انتهای آن یکسان باشد.
نه باید خیلی نازک برش بخورد که بافت سینه از هم بپاشد و نه آنقدر باید ضخیم باشد که خوب پخته نشود. پس ۱ تا ۲ سانت برای طول ضخامت سینه ها کافی است.

*

پوست سیرها را می گیریم و ابکش می کنیم و ریز می کنیم و در کاسه ای تخم مرغ ها را می شکنیم و سیر رنده شده را درون تخم مرغ می ریزیم و با همزن دستی کمی هم میزنیم و و پاپریکا، نمک، فلفل سیاه، زنجبیل را بر روی تخم مرغ می ریزیم و هم می زنیم تا ادویه ها به خورد تخم مرغ بروند.

*

سپس آرد سوخاری را در سینی می ریزیم و در سینی پخش می کنیم .بعد سینه های برش زده را جداگانه ابتدا در تخم مرغ که با ادویه های طعم دار نموده ایم قرار می دهیم تا خوب آغشته به تخم مرغ شود. بعد در پودر سوخاری قرار می دهیم تا تمام سینه با ارد آمیخته شود.
وقتی هر دو طرف سینه را به آرد سوخاری آغشته کردیم و در سینی خشک قرار می دهیم . همگی سینه ها را به همین شکل آماده می کنیم.

*

مقداری روغن در تابه می ریزیم و بر روی حرارت قرار می دهیم تا روغن داغ شود و سپس یک عدد از شنیسل ها را ابتدا در تابه قرار می دهیم تا کمی خودش را بگیرد و سپس شنیسل مرغ بعدی را در تابه قرار می دهیم و صبر می کنیم تا اطمینان پیدا کنیم که شنسیل پخته شده است.

*

وقتی که یک طرف شنیسل مرغ پخت آن را بر می گردانیم تا طرف دیگر هم خوب پخته شود مقداری سرخ شود. برای اینکه بدانیم که شنیسل پخته شده است یا خیر یک عدد خلال دندان یا سیخ کبابی را درون شنیسل مرغ فرو می کنیم و تا ۳ می شماریم سپس چوب را خارج می کنیم و روی دست نوک چوب را قرار می دهیم اگر چوب را زمانی که روی دست قرار دادیم داغ بود شنیسل پخته شده است . در غیر اینصورت زمان لازم دارد تا بپزد. شنیسل ها را پس از پخته شدن در صافی یا روی دستمال اشپزخانه قرار می دهیم تا روغن اضافه آن گرفته شود.

شنیسل ها را در بشقاب قرار می دهیم و برای تزیین در کنار آن کاهو قرار می گزاریم. می توانید خیارشور و گوجه فرنگی هم در کنار آن قرار دهید.

شنیسل مرغ . مه تارا

برچسب ها
مشاهده بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن